EN
日本語
Menu
Pizza & Pasta
Cafe
EN
日本語
Pizza & Pasta
Cafe
Appetizer
前菜
Recommended appetizer
おすすめ前菜
Course
コース
Today's meat and fish dishes
本日の肉魚料理
Shopkeeper's recommendation
店主イチオシ
Appetizer/salad
前菜・サラダ
All available for takeout
全てテイクアウトできます
Pancetta and spinach salad
ほうれん草とパンチェッタのサラダ
Piccola for 2-3 people
2〜3人前 ピッコラ
Grande for 4-5 people
4〜5人前 グランデ
Shrimp and avocado salad
海老とアボカドのサラダ
Piccola for 2-3 people
2〜3人前 ピッコラ
Grande for 4-5 people
4〜5人前 グランデ
Smoked porchetta salad
燻製ポルケッタのサラダ
(Italian version of pork meat salad)
(イタリア版チャーシューのサラダ仕立て)
Piccola for 2-3 people
2〜3人前 ピッコラ
Grande for 4-5 people
4〜5人前 グランデ
Cabbage and cheese salad
キャベツとチーズのサラダ
Piccola for 2-3 people
2〜3人前 ピッコラ
Grande for 4-5 people
4〜5人前 グランデ
Buffalo mozzarella and tomato salad
水牛モッチャレラとトマトのサラダ
For 2 people
2人前
Arancini
アランチーニ
(Risotto croquette)
(リゾットのコロッケ)
1 piece
1個
Frittatina
フリッタティーナ
(Gratin croquette)
(グラタンのコロッケ)
1 piece
1個
Fried sweet shrimp with semolina powder
甘エビのセモリナ揚げ
Broccoli aglio olio
ブロッコリーのアーリオ・オーリオ
Assortment of 3 appetizers
前菜3種 盛り合わせ
Assortment of 6 appetizers
前菜6種 盛り合わせ
Recommended appetizer
おすすめ前菜
All available for takeout
全てテイクアウトできます
Shinshu salmon and carrot rappe salad
信州サーモンと人参ラペのサラダ
Ginjo pork with squid ink and white liver patty
イカ墨を練り込んだ吟醸豚と白レバーのパテ
Half size
ハーフサイズ
Full size
フルサイズ
Sofrito ~pizza craftsman style~
ソフリット ~ピッツァ職人風~
(Spicy tomato braised pork offal topped with smoked mozzarella and cooked in a pizza oven.)
(豚モツの辛いトマト煮に燻製モッツァレラをのせ、PIZZA窯で仕上げます。)
Extra charge for pizza dough bread
追加料金でピザ生地のパンが付きます
Stewed wagyu beef hachinosu and giara
和牛ハチノスとギアラの煮込み
Extra charge for pizza dough bread
追加料金でピザ生地のパンが付きます。
Dinner course
ディナーコース
Each course can be ordered for 2 or more people.
各コースは2名様よりご注文承ります。
Course A
Appetizer platter
前菜盛り合わせ
Pizza
ピッツァ
Pasta
パスタ
Meat dish
お肉料理
Dolce
ドルチェ
After dinner drink
食後のドリンク
(one person)
(お一人様)
Course B
Appetizer platter
前菜盛り合わせ
Pizza
ピッツァ
Pasta
パスタ
Meat dish
お肉料理
Dolce
ドルチェ
After dinner drink
食後のドリンク
(one person)
(お一人様)
Course C
Appetizer platter
前菜盛り合わせ
Pizza
ピッツァ
Pasta
パスタ
Meat dish
お肉料理
Dolce
ドルチェ
After dinner drink
食後のドリンク
(one person)
(お一人様)
Today's fish dish
本日の魚料理
Grilled swordfish
メカジキのグリル
Meat dish of the day
本日の肉料理
Sautéed chicken
若鶏のソテー
Beef cheek Neapolitan genovese
牛ホホ肉のナポリ風ジェノベーゼ
Grilled Iberian pork (minimum order from 200g)
イベリコ豚のグリル (200g からオーダーで承ります)
100g
Charcoal-grilled domestic beef rib roast (accepting orders from 200g)
国産牛リブロースの炭火焼 (200g からオーダーで承ります)
(Discount available for Nagano prefecture coupon holders)
(県民割あります)
100g
Tateshina Beef T-bone steak/L-bone steak (accepting orders from 900g)
蓼科牛Tボーンステーキ/Lボーンステーキ (900g からオーダーで承ります)
(Discount available for Nagano prefecture coupon holders)
(県民割あります)
100g
Currently undergoing renewal
リニューアル中